Psihoterapie online

Online-ul a devenit parca a 2-a noatra realitate.  Avem o gama nelimitata de informatii multimedia prezente într-un mod atractiv în variantat video, audio, text etc. pe care o putem accesa non-stop, online,  dar si un numar mare de servicii si produse care ne stau la dispozitie in  acest mediu: cumparam online printr-un simplu click din orice colt al lumii, facem rezervari, planificam vacanțele, comunicam si socializam unii cu altii. Adesea avem din ce in ce mai putin timp pentru toate, mai ales terapie.

Dat fiind tendinta frecventa de accesare a mediului online, psihoterapia este nevoita sa inteleaga modificarile provocate la nivelul pattern-urilor comportamentale si sa creeze alternative la metoda clasica a psihoterapiei pentru a raspunde necesitatilor exprimate de clientii conectati online. Acest fapt nu inseamna ca psihoterapia clasica,  efectuata in cabinetul de psihoterapie dispare. Acest lucru inseamna ca psihoterapia, la fel ca orice alta stiinta isi modeleaza serviciile oferite pentru a raspunde noilor cerinte.

Fie ca locuiti in alta tara si doriti sa accesati serviciile de psihoterapie in limba materna, fie calatoriti foarte mult si va este imposibil sa veniti la cabinet o data pe saptamana, fie  va este dificila deplasarea la cabinet, psihoterapia online poate fi solutia potrivita.

Sedintele de psihoterapie desfasurate in mediul online, sunt de tip video-conferinta si au loc prin intermediul programului Skype, in ziua si la o ora stabilita de comun acord. Spre deosebire de sedintele clasice, sedintete de terapie online se vor realiza dupa confirmarea platii.

ATENȚIE! Serviciile de psihoterapie online nu sunt recomandate persoanelor cu tulburari severe de personalitate, persoanelor cu tulburari de tip bipolar sau cu tulburari de tip psihotice, dar nici persoanelor cu ideatie sau tentative de suicid. In aceste cazuri, va recomandam sa accesati serviciile de psihoterapie in varianta clasica, cu prezenta fizica in cabinetul de specialitate.

Pentru programare si detalii  folositi accesati sectiunea Contact a site-ului.