Points of you

Points of you  este un instrument profesionat pentru training, coaching si dezvoltare personala care rupe tiparele de gandire si ne provoaca sa accesam resurse interioare intr-un mod unic si creativ.

Un proverb chinezesc spune ca „O imagine valoreaza cat o mie de cuvinte”. Dar ce te faci atunci cand, o imagine are asociata un cuvant? Ei bine, esti provocat sa faci conexiuni noi, sa cauti raspunsuri, sa privesti din perspective diferite provocarile curente cu care te confrunti. Points of you ofera instrumente de antrenare a inteligentei emotionale prezentate sub forma de carduri-imagine alcatuit din fotografii ce surprind aspect diferite din viata de zi cu zi. Cardurile sunt insotite de un cuvant si, impreuna cu o intrebare specifica la care cautam impreuna raspuns, in procesul psihoterapeutic accesam simultan ambele emisfere ale creierului: emisfera dreapta responsabila de partea emotionala, creativa si intuitiva prin intermediul imaginii si emisfera stanga responsabila de partea rationala si logica prin intermediul cuvantului. Pus intr-o situatie inedita, creierul este stimulat sa caute solutii noi, creative, la  provocarile din viata personala si cea profesionala printr-un proces autentic de introspectie.

Va propun sa luam o pauza de la cursa vietii si sa ne intalnin intr-un mod autentic cu noi insine si cu ceilalti.  Intr-un mediu relaxant in care sa avem acces la puncte diferite de vedere, vom gandi, simti, ne vom intreba … si poate, macar pentru un moment, vom putea sa ne privim pe noi insine si pe ceilalti, dintr-un alt puct de vedere, dintr-o alta perspectiva.  E timpul sa te cunosti mai bine!

Pentru programare și detalii  folosiți accesați secțiunea Contact a site-ului.